Meny - Porto13

Til våre hjemmelagde pizza benytter vi kun de beste råvarer.

Caputo anses å produsere verdens beste pizzamel. Melet er finmalt og har lavere gluteninnhold enn de fleste meltyper, noe som bidrar til en smidigere pizzadeig.

San Marzano DOP dyrkes i Campagna-regionen i Italia. Tomatene er faste, og har en fyldig og rik smak med lite syre. Perfekt til pizzasaus.

Latteria Sorrentinas Fior di Latte er et resultat av fem generasjoners melkeproduksjon. Oppskriften er den samme som den alltid har vært. Fabrikkene er lokalisert i Vesuvius Nasjonalpark i Campania, Sør-Italia.

Fiordilatte cubetti er fersk mozzarella som blir kuttet i små terninger like før den pakkes.

Glutenfri pizzadeig etter valg: 50,- 
Ekstra salami:  50,-
Ekstra parmaskinke: 70,- 

Allergener 

1.  Glutenholdig korn (hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete o.l.)

2. Skalldyr

3. Egg

4. Fisk

5. Peanøtter

6.  Soya

7.  Melk

8 . Nøtter (mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasjenøtt, muskat- nøtt, macadamianøtt/ australianøtt)

9. Selleri

10. Sennep

11. Sesamfrø

12. Svoveldioksid og sulfitt

13. Lupin

14. Bløtdyr

 *Allergener
**Kan inneholde spor av allergener

Byens beste pizza


Porto13 Pizzeria & Bar


Vårt mål er å servere byens beste pizza til deg og dine. Velkommen til oss i Porto13 Pizzeria & Bar midt i Bergen sentrum!