Foccacia Porto

Tre typer dip (tapenade av oliven, soltørket tomatpesto og aioli) rucola og balsamico glaze.

Allergener: *1, 3, 7, 8

kr 154,-

Foccacia Salmone

Hvit kremost, røkt laks, rucola og oliven.

Allergener: *1, 4, 7

kr 164,-

Mediterranean bruschetta

Tomat, rødløk, hvitløk, oliven, kapers og fersk basilikum.

Allergener: *1, 7

kr 115,-

Antipasti board – antipasti bord (2 pers.)

Parmaskinke, Napoli salami, Spianata Calabrese salami, Mortadella, mozzarella, parmesan, gorgonzola, oliven, cherrytomater, rucola og crostini.

Allergener: *1, 3, 7, 8

kr 404,-

*Allergener  **Kan inneholde spor av allergener

1 Glutenholdig korn (hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete o.l.)  //  2 Skalldyr  //  3 Egg  //  4 Fisk  //  5 Peanøtter  //  6 Soya  //  7 Melk  //  8 Nøtter (mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasjenøtt, muskatnøtt, macadamianøtt / australianøtt)  //  9 Selleri  //  10 Sennep  //  11 Sesamfrø  //  12 Svoveldioksid og sulfitt  //  13 Lupin  //  14 Bløtdyr

keyboard_arrow_up